Welkom op onze website


 

Bouw & Onderhoudsbedrijf Vaartbouw is een enorm veelzijdig bedrijf waar u terecht kunt voor zeer uiteenlopende diensten in de bouwnijverheid. Wij werken elke dag met veel plezier aan het verbeteren van uw woning.

Kijk snel naar onze diensten en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

 

 

Gastenboek

Familie Van Munster
12-08-20 14:27:16
Danny en zijn team hebben van ons nieuwe huis ons droomhuis gemaakt!

De heren hebben onze nog originele badkamer en twee toiletten uit 1969 met bijhorende smalle waterleidingen compleet vernieuwd en uitgebouwd, een scheve en ouderwetse schouw strak getrokken en gemoderniseerd en muurtjes en deuren verplaatst. En nog vele verschillende kleinere werkzaamheden.

We hebben Danny gevraagd om tijdens de verbouwing als hoofdaannemer op te treden. Danny werkt alleen met specialisten samen die verder kijken dan hun eigen vakgebied. Dat werkte super plezierig, als een geoliede machine liepen de werkzaamheden in elkaar over. Tijdens de verbouwing hield Danny ons steeds op de hoogte van de vorderingen en kwam ook met verschillende alternatieven op momenten dat tijdens de bouw bepaalde vooraf gemaakte keuzes niet mogelijk bleken.

Naast het fijne contact was ook zeker Danny zijn concurrerende offerte een reden om voor Vaartbouw te kiezen.

De werkzaamheden zijn inmiddels een maand geleden afgerond en wij genieten enorm van ons nieuwe huis. Verbouwen is helemaal niet erg, met Danny en zijn team om je heen. Wij gaan binnenkort weer contact opnemen met Danny om nog wat woonwensen met hem te bespreken :-)!
Elvira & Henk Middelburg
09-08-20 18:14:21
We hebben onze dakkapel laten vernieuwen + knieschotten gemaakt, openslaande deuren van woonkamer naar tuin gerealiseerd en in de keuken een oud kozijn verwijderd en af laten timmeren. Alles heel professioneel en netjes! Contact met Danny is heel makkelijk en hij heeft op elke vraag een antwoord.

Als je wil verbouwen en je zoekt een goede, betrouwbare aannemer zou ik zeker contact opnemen met Danny!
Betty lamens-tap
30-06-20 11:28:25
Danny heeft perfect werk geleverd een heel mooi toilet gemaakt .....alles zelf
gedaan... toilet vergroot, getegeld,­electra.­..­.deuren gehangen.... tv meubel gemaakt...muur gestuct .
wij kunnen Vaartbouw bij iedereen van harte aanbevelen. Danny en zijn team zijn van alle markten thuis. Iets te verbouwen.... Danny bellen.
Liset Raus
24-06-20 15:16:28
VaartBouw heeft bij ons een nieuwe badkamer gemaakt. Hierbij heeft het team van VaartBouw erg meegedacht om onze wensen te realiseren. Niets was te gek. Danny is erg perfectionistisch, dit is duidelijk zichtbaar in de badkamer. De communicatie tijdens de verbouwing verliep ook erg goed. Wij zijn meer dan tevreden en zullen ook toekomstige verbouwingen bij VaartBouw laten doen. Echt een aanrader dus!
Klaas Holbergen
27-03-20 09:29:36
Jammer van de service,
Na onze verbouwing veel klachten. Telefonisch niet bereikbaar, meerdere malen gemaild.
We horen niets!!
Opmerking:
Beste Klaas,

Wat jammer dat je geen goede ervaringen hebt gehad met jullie aannemer.
Helaas moet ik melden dat u waarschijnlijk het verkeerde bedrijf voor u heeft.

Wij hebben geen verbouwing voor u gedaan. Dit zal waarschijnlijk een misverstand zijn geweest. Uiteraard kunt u wel bij ons terecht voor verschillende verbouw werkzaamheden en kunnen wij garanderen dat wij dit naar tevredenheid zullen afleveren.

Wij hebben u geprobeerd te contacten via uw opgegeven mail adres, maar helaas bestaat dit mail adres niet.
Mocht u hier mondelinge toelichting over willen, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,
Vaartbouw
Tonen: 5  10